Har du brug for hjælp? Vi sidder klar på telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk

VELKOMMEN TIL GAVEUNIVERSET

GAVEUNIVERSET GIVER DIG VALGFRIHED TIL AT VÆLGE SELV

– sammensæt din egen valggaveshop blandt gaverne i vores gavesortiment i samme priskategori.

Giv en gave der giver mening

En gave markerer en relation mellem giver og modtager. Det er derfor vores holdning, at en gave ikke blot skal være en gave for gavens skyld. Den skal gives med omtanke – og den skal passe til modtageren, så denne føler sig værdsat og tænkt på i udvælgelsesprocessen.

Gaveuniverset er en valggaveshop i flere priskategorier, hvor du med få klik nemt og hurtigt selv bygger netop det gaveudvalg, der passer perfekt til dine kolleger.

Du vælger priskategori og tager udgangspunkt i vores færdigbyggede shops, hvorfra du lynhurtigt skræddersyr din valggaveshop ved at fjerne eller tilføje produkter. Der er noget for enhver smag, så alle føler sig værdsatte, når de vælger deres gave.

Du har ovenikøbet mulighed for at tilføje en gave fra en lokal leverandør eller tæt samarbejdspartner, som gør din valggaveshop endnu mere unik.

BÆREDYGTIG VALGGAVESHOP

Sammensæt din valggaveshop ud fra bæredygtighed eller andre kategorier.

Ønsker du en shop udelukkende med bæredygtige gaver, kan du med et enkelt klik selektere på kategorien. Det er på denne måde også muligt at skabe et lynhurtigt overblik over sortimentet.

Dette gør sig naturligvis gældende for alle vores kategorier, når du ønsker en oversigt over eksempelvis elektronik, interiør eller udeliv.

FÆRDIGBYGGEDE SORTIMENTER
FÆRDIGBYGGEDE SORTIMENTER
– med noget for enhver smag

Vi har naturligvis allerede sammensat knivskarpe gavesortimenter, som du kan lade dig inspirere af – brug dem som de er eller som udgangspunkt for dit eget unikke gaveunivers.

Alle sortimenter indeholder noget for enhver smag – og sikrer de helt store smil, når gaven udleveres.

10 GRUNDE TIL AT VÆLGE GAVEUNIVERSET

Sammensæt din egen shop ud fra flere end 300 gaver i flere priskategorier
Ingen maksimumantal
Stort udvalg af gaver til både ham og hende
Mulighed for at tilføje lokalt gavevalg
Skriv personlig hilsen til gavemodtager
Valgfri gaveleveringsuge
Vælg mellem levering til din virksomhed eller privat GLS pakkeshop
Ingen gebyrer eller ubekendte efter-regninger
Gratis profiloprettelse, genbestil og historik
Social ansvarligt julepakkeri
VI GARANTERER 100% VALGFRIHED – OG TILFREDSHED

GAVEUNIVERSET ER EN
DEL AF BORG & BIGUM

VORES ERFARING ER DIN GARANTI FOR KVALITET

Borg & Bigum er en værdiskabende partner for virksomheder, der ønsker promotionartikler, profiltøj og firmagaver, der kan gøre en forskel i deres branding og i deres forretning.

Siden etableringen i 1984 har Borg & Bigum leveret løsninger til virksomheder i hele verden. Som markedsleder er det vores ambition at gøre en forskel for kunderne og deres forretning.

Et samarbejde med Borg & Bigum vil være styret af kreativt modspil, hvor man som kunde er en aktiv del af teamet.

Når du handler med Borg & Bigum, er du altid sikret, at vi har taget alle de nødvendige hensyn – og mere til. Læs mere om vores certificeringer her.

Vores gaveteam består af professionelle trendspottere og indkøbere, der sikrer dig, at du altid finder det største og bedste udvalg.

Skulle du have en specifik forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte vores gaveteam direkte på gaveteam@borgbigum.dk

ÅRETS GAVEKORT OG VALGGAVESHOP

– giv en firmagave, der giver medarbejderen mulighed for at vælge selv. Du kender dine kolleger bedst, og vi giver dig derfor frit valg, når du skal sammensætte årets valggaveshop. Går virksomheden op i bæredygtighed, er der mange mænd i virksomheden eller vil du give en oplevelse? Så har du mulighed for lynhurtigt at selektere på de kriterier, du finder relevante for at bygge en unik skræddersyet valggaveshop og dermed give den bedste firmagave.

Når du giver dine kolleger en valggaveshop, lader du den enkelte vælge sin firmagave selv – blandt de valggaver, der specifikt er udvalgt til dem. Du vælger selv om der skal være 3 eller 45 gaver i din valggaveshop.

Har du en mindre virksomhed med få medarbejdere eller giver du eksempelvis studentermedhjælpere og vikarer firmagaver for et andet beløb end de fastansatte? Der er ikke noget minimumsantal, når du vælger at give en valggaveshop gennem Borg & Bigum – det er muligt at give helt ned til én enkelt valggaveshop/gavekort.

En firmagave viser at medarbejderen værdsættes af virksomheden. Og giver du en valggaveshop som gave, får medarbejdere lige præcis den firmagave han eller hun har allermest lyst til – og det kan sende positive tanker tilbage til virksomheden i mange år fremover. Firmagaven bidrager ikke kun til modtagerens opfattelse af virksomheden, men også til omgivelsernes opfattelse af virksomheden.

Borg & Bigum sørger for, at du kan vælge de helt rigtige firmagaver til din valggaveshop ved at have et stort udvalg af varekategorier samt kendte mærkevarer at udvælge fra. Dertil supplerer vi det store udvalg med vores egne produkter, som vi udvikler i eksklusivt samarbejde med anerkendte designere og mærkevareproducenter, og som derfor kun fås eksklusivt hos Borg & Bigum.

Har du har spørgsmål til Gaveuniverset, eller har du brug for at blive guidet gennem konceptet eller gavevalget sidder vi altid klar til at hjælpe dig på enten telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk.

TILMELD NYHEDSBREV Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en forlomme til fede konkurrencer, specielle tilbud og andre fordele.
Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.

Ved tilmelding accepterer du samtidig Borg & Bigums persondatapolitik
Du kan til enhver tid afmelde din tilmelding her