Har du brug for hjælp? Vi sidder klar på telefon +45 2544 4406 eller info@gaveuniverset.dk

VELKOMMEN TIL GAVEUNIVERSET

GAVEUNIVERSET GIVER DIG VALGFRIHED TIL AT VÆLGE SELV

– vælg selv dine firmajulegaver fra hele vores gavesortiment med over 300 specialudvalgte julegaver.

Giv en gave der giver mening

En gave markerer en relation mellem giver og modtager. Det er derfor vores holdning, at en gave ikke blot skal være en gave for gavens skyld. Den skal gives med omtanke – og den skal passe til modtageren, så denne føler sig værdsat og tænkt på i udvælgelsesprocessen.

Gaveuniverset er en valggaveshop og et gavekort i 2 priskategorier, hvor du med drag’n’drop nemt og hurtigt selv bygger netop det gaveudvalg, der passer perfekt til dine kolleger.

Du vælger priskategori og tager udgangspunkt i vores færdigbyggede shops, hvorfra du lynhurtigt skræddersyr din valggaveshop ved at fjerne eller tilføje produkter. Der er noget for enhver smag – lige fra køkkenudstyr, elektronik og interiør til rejseartikler, oplevelser og donationer.

Du har ovenikøbet mulighed for at tilføje en gave fra en lokal leverandør eller tæt samarbejdspartner, som gør din valggaveshop endnu mere unik.

BÆREDYGTIG VALGGAVESHOP

Sammensæt din valggaveshop ud fra bæredygtighed eller andre kategorier.

Ønsker du en shop udelukkende med bæredygtige gaver, kan du med et enkelt klik selektere på kategorien. Det er på denne måde også muligt at skabe et lynhurtigt overblik over sortimentet.

Dette gør sig naturligvis gældende for alle vores kategorier, når du ønsker en oversigt over eksempelvis elektronik, interiør eller udeliv.

6
FÆRDIGBYGGEDE SORTIMENTER
FÆRDIGBYGGEDE SORTIMENTER
– med noget for enhver smag

Vi har naturligvis allerede sammensat knivskarpe gavesortimenter i 2 priskategorier, som du kan lade dig inspirere af – brug dem som de er eller som udgangspunkt for dit eget unikke gaveunivers.

Alle sortimenter indeholder lækre, udsøgte og nyskabende julegaver fra de førende mærkevareleverandører – lige fra køkkenudstyr, elektronik og interiør til oplevelser og donationer.

10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE GAVEUNIVERSET

Sammensæt din egen shop udfra flere end 300 gaver i 2 priskategorier
Ingen minimums- eller maksimumantal
Stort udvalg af gaver til både ham og hende
Mulighed for at tilføje lokalt gavevalg
Skriv personlig hilsen til gavemodtager
Vælg mellem levering til din virksomhed eller privat GLS pakkeshop
Ingen gebyrer eller ubekendte efterregninger
Gratis profiloprettelse, mulighed for genbestillinger og ordrehistorik
Social ansvarligt julepakkeri
Borg & Bigum er ISO certificeret indenfor standard 9001 & 14001
VI GARANTERER 100% VALGFRIHED – OG TILFREDSHED

GAVEUNIVERSET ER EN
DEL AF BORG & BIGUM

VORES ERFARING ER DIN GARANTI FOR KVALITET

Borg & Bigum er en værdiskabende partner for virksomheder, der ønsker promotionartikler, profiltøj og firmagaver, der kan gøre en forskel i deres branding og i deres forretning.

Siden etableringen i 1984 har Borg & Bigum leveret løsninger til virksomheder i hele verden. Som markedsleder er det vores ambition at gøre en forskel for kunderne og deres forretning.

Et samarbejde med Borg & Bigum vil være styret af kreativt modspil, hvor man som kunde er en aktiv del af teamet.

Når du handler med Borg & Bigum, er du altid sikret, at vi har taget alle de nødvendige hensyn – og mere til. Læs mere om vores certificeringer her.

Vores gaveteam består af professionelle trendspottere og indkøbere, der sikrer dig, at du altid finder det største og bedste udvalg.

Skulle du have en specifik forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte vores gaveteam direkte på gaveteam@borgbigum.dk

ÅRETS JULEGAVEKORT OG VALGGAVESHOP

– giv en firmajulegave, der giver medarbejderen mulighed for at vælge selv. Du kender dine kolleger bedst, og vi giver dig derfor frit valg, når du skal sammensætte årets valggaveshop. Går virksomheden op i bæredygtighed, er der mange mænd i virksomheden eller vil du give en oplevelse? Så har du mulighed for lynhurtigt at selektere på de kriterier, du finder relevante for at bygge en unik skræddersyet valggaveshop og dermed give den bedste firmajulegave.

Når du giver dine kolleger en valggaveshop, lader du den enkelte vælge sin firmajulegave selv – blandt de valggaver, der specifikt er udvalgt til dem. Du vælger selv om der skal være 3 eller 45 gaver i din valggaveshop.

Har du en mindre virksomhed med få medarbejdere eller giver du eksempelvis studentermedhjælpere og vikarer firmajulegaver for et andet beløb end de fastansatte? Der er ikke noget minimumsantal, når du vælger at give en valggaveshop gennem Borg & Bigum – det er muligt at give helt ned til én enkelt valggaveshop/julegavekort.

En firmajulegave viser at medarbejderen værdsættes af virksomheden. Og giver du en valggaveshop som julegave, får medarbejdere lige præcis den firmajulegave han eller hun har allermest lyst til – og det kan sende positive tanker tilbage til virksomheden i mange år fremover. Firmajulegaven bidrager ikke kun til modtagerens opfattelse af virksomheden, men også til omgivelsernes opfattelse af virksomheden.

Borg & Bigum sørger for, at du kan vælge de helt rigtige firmajulegaver til din valggaveshop ved at have et stort udvalg af varekategorier samt kendte mærkevarer at udvælge fra. Dertil supplerer vi det store udvalg med vores egne produkter, som vi udvikler i eksklusivt samarbejde med anerkendte designere og mærkevareproducenter, og som derfor kun fås eksklusivt hos Borg & Bigum.

Har du har spørgsmål til Gaveuniverset, eller har du brug for at blive guidet gennem konceptet eller gavevalget sidder vi altid klar til at hjælpe dig på enten telefon +45 2544 4406 eller info@gaveuniverset.dk.

TILMELD NYHEDSBREV Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en forlomme til fede konkurrencer, specielle tilbud og andre fordele.
Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.