Har du brug for hjælp? Vi sidder klar på telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk

Handelsbetingelser


Priser:
Alle priser oplyses ekskl. moms, ab lager. Betaling kan foretages enten med kreditkort eller ved fremsendelse af faktura – ved betaling med dankort trækkes pengene, når gavekortene/koderne sendes til brug på egen valggaveshop, og ved fremsendelse af faktura er betalingsbetingelserne 8 dage netto.

Vær opmærksom på gaverne først fremsendes når betalingen er modtaget. Alle fakturaer pålægges et faktureringsgebyr på DKK 25,- ekskl. moms.

Der sælges kun til virksomheder, og man skal være registreret med CVR nummer ved bestilling.

Minimumbestilling:
Der er ingen minimumsbestilling af gavekort/gavekoder til Gaveuniverset.

Betaling:
Betaling foretages enten med kreditkort eller ved fremsendelse af faktura. Faktura fremsendes kun ved ordrer over kr. 5.000 ekskl. moms.

Gavekoder vil først blive aktiveret, når betaling er gennemført hos Borg & Bigum.

Borg & Bigum trækker betaling på kreditkort efter afsendelse af gavekoder.

Ordrebekræftelse:
Ved bestilling på www.gaveuniverset.dk sendes ordrebekræftelse pr. mail.

Gavekoder:
Gavekoder fremsendes i en elektronisk CSV-fil samt en PDF fil med informationer til julegaveindkøberen omkring brug af koderne til medarbejderne.

Gavekoder og PDF vil blive sendt til oplyst mailadresse 2-3 arbejdsdage efter betaling er gennemført hos Borg & Bigum.

Kunden er selv ansvarlig for at videredistribuere gavekoderne til medarbejderne.

Gyldighed:
Gavekortene er gyldige iht. den aftale der er indgået med kunden, og fremgår på gavekortene eller ved elektroniske koder fremgår dette pr. mail til den gaveansvarlige.

Brug af gavekode:
Gavekoden udleveres til medarbejderen af virksomheden, som bestiller ønsket gave i shoppen inden for oplyst udløbsdato.

Vælger jeres medarbejdere ikke inden gavekodens udløbsdato, indtaster I selv autogaven udfra sortimentet i valgte prisklasse.

Gaveudvalg:
Med din adgang til Gaveuniverset, kan du kun vælge mellem de viste gaver i det respektive univers. Gaverne er kun synlige på Gaveuniverset, så længe lager haves.

Vi forbeholder os retten til at fjerne og tilføje nye produkter i julegaveudvalget ved udsolgte varer. Hvis en vare bliver udsolgt erstattes den med en lignende vare med tilsvarende værdi.

Der tages forbehold for skrivefejl i beskrivelserne af gaverne.

Fortrydelse af gavevalg
Medarbejderen har mulighed for at ændre deres gavevalg indtil deadline på den respektive periode, deadline fremgår på gavekortet eller ved elektroniske koder på den fremsendte mail med koderne.

Ombytning af gavevalg
Det er ikke muligt at ombytte eller returnere en julegave bestilt i Gaveuniverset.

Levering
Levering sker alene til adresser i Danmark. Du vælger og taster selv din leveringsadresse. Gaven sendes som postpakke med GLS fra Borg & Bigums lager indenfor en til to uger efter modtagelse af gavevalget.

Modtager du ikke din ordre indenfor 14 dage efter valget, beder vi dig kontakte gaveuniverset.dk via e-mail til gaveteam@borgbigum.dk

Indpakning af julegaver
Borg & Bigum leverer alle gaverne pakket i fin juleemballage med label på, der indeholder gavens indhold. Samtidig er gaveposerne du/I modtager genanvendelige, og kan derfor bruges efterfølgende.

OBS: De store gaver, modtages i originalemballage.

Fragt
Ved en samlet levering til firmaadresse er fragten som følger:

  • 0 – 49 gaver: kr. 445,00,-
  • 50 – 99 gaver: kr. 895,00,-
  • 100 – 149 gaver: kr. 1.395,-
  • 150 – 199 gaver: kr. 1.795,00,-
  • > 200 gaver: kr. 2.195,00,-

Ved privatlevering sendes gaven som postpakke med GLS fra Borg & Bigums lager til nærmeste pakkeshop på gavemodtagerens adressen.

Her tages der DKK 39,- pr gave.

Fragten vil blive oplyst i din bestilling og vil fremgå på din ordrebekræftelse.

Returnerede gaver
I tilfælde af uafhentede gaver som returneres til Borg & Bigum, eller forkert indtastet leveringsadresse gensendes gaven kun, såfremt der betales for den ekstra fragtomkostning. Skyldes returneringen fejl hos Borg & Bigum, gensendes gaven uden ekstra omkostninger for dig.

Reklamation ved modtagelse
Er gaven beskadiget eller ødelagt ved modtagelsen, beder vi dig omgående og inden 5 hverdage kontakte Borg & Bigum via e-mail til kundesupport@borgbigum.dk. Så vil vi behandle reklamationen og informere dig om det videre forløb, herunder returforsendelsen og omkostninger forbundet hermed. Reklamationer kan ikke returneres til Borg & Bigum pr. efterkrav.

Reklamationsfrister ved fejl og mangler
Gaven er et køb foretaget af din arbejdsgiver, og købelovens regler på området gælder for købet, dog således at gaveuniverset.dk alene giver 6 måneders reklamationsfrist på fejl og mangler.

Aldersbegræsning
Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol.

Support
Skulle der opstå problemer i forbindelse med bestillingen eller leveringen af din gave, beder vi dig sende en mail til gaveteam@borgbigum.dk. Husk at opgive koden fra dit julegavebevis i emnefelt. Så tager vi fat i din henvendelse indenfor 24 timer eller på den førstkommende arbejdsdag i tilfælde af weekend og helligdage.

Gaveuniverset ejes og drives af Borg & Bigum Danmark A/S.