Har du brug for hjælp? Vi sidder klar på telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk

Gaveuniverset og bæredygtighed

Klima er på alles læber i disse tider – og heldigvis for det, for vi skal gøre noget nu. Vi skal tænke helt anderledes og alternativt, hvis vi ønsker, at vores klode skal bestå til gavn for de næste generationer. Træer lever af CO2 – faktisk opsluger de så meget som en tredjedel af vores CO2-udledning, så det er bare om at få plantet en masse træer i en fart. Og vi er godt i gang...

Hvad gør vi for miljøet hos Borg & Bigum?
Hos Gaveuniverset ønsker vi at gøre alt, hvad vi kan for klimaet og miljøet – herunder at mindske CO2 i atmosfæren. Sidstnævnte gør vi i samarbejdet med den almennyttige organisation Plant et Træ, der siden 1988 har plantet 1,5 mio. træer i Danmark. Organisationen har HKH Kronprins Frederik som protektor.

Vi genbruger vores papkasser og emballage i dagligdagen. Genbrug af emballage giver rigtig god mening for os, da vi, udover at spare miljøet for en masse unødigt pap og transport fra/til, også sparer både tid og penge. Tiden bruger vi på bedre og hurtigere service og pengene til at optimere processerne.

Vores kataloger trykkes på miljøvenligt papir og opfylder alle betingelser for både EU blomsten, Svanemærket og FSC-mærkningen.

Vores lager og julepakkeri har i en årrække været socialøkonomisk. Vi har for år tilbage indgået et samarbejde med en af Danmarks største kommuner, der bistår os ved ansættelse af personer fra udsatte grupper. Projektet har bidraget til, at op til 90% af de ansatte på julepakkeriet efterfølgende er blevet inkluderet på arbejdsmarkedet.

Vi vægter samarbejde med leverandører, der tager aktivt stilling til klima, ressourcer og socialøkonomisk ansvar, højt. Vi har altid vores certifikater i orden, vi er ISO-certificerede og lover ikke noget, vi tror – vi lover kun det, vi ved. Og holder desuden hvad vi lover.

Ønsker ud at læse mere om Gaveuniversets certificeringer inden for ISO, CSR og product compliance klik her.