Har du brug for hjælp? Vi sidder klar på telefon +45 2544 4406 eller info@gaveuniverset.dk

BRANDS & SORTIMENTER

SAMMENSÆT DIT PERSONLIGE SORTIMENT AF GAVER FRA LANDETS FØRENDE MÆRKEVARER

Giv en firmajulegave, der med garanti vil glæde alle
Gaveuniverset er det fleksible julegavekort, hvor du enten kan vælge blandt vores håndplukkede sortimenter i 6 priskategorier fyldt med lækre kvalitetsprodukter, eller du kan sammensætte dit helt personlige udvalg blandt gaver fra landets førende markevareleverandører. Mulighederne er uendelige med en valggaveshop, hvor dine medarbejdere selv vælger deres firmajulegave – og du er garanteret de helt brede smil fra alle.

Igen i år har Gaveuniverset sikret dig og dine kolleger et unikt sortiment af specialudvalgte brands - vi har alt fra ikoniske designklassikere fra Kay Bojesen, til stilrent design fra Fritz Hansen, smukke former fra Gubi samt andre nyheder fra bl.a. Royal Copenhagen, Eva Solo, Muuto, SackIT, SMEG, Specktor ure og mange flere.

Den bæredygtige valggaveshop
Hold øje med blad-ikonet, hvis du ønsker at gå efter de bæredygtige firmajulegaver - har I principper inden for miljø og bæredygtighed, så lad dine kolleger selv vælge årets firmajulegave sammensat fra vores store udvalg af bæredygtige firmajulegaver.

Design du kun finder hos Gaveuniverset
Gaveuniverset har igen i år indgået unikke samarbejder med flere af landets førende leverandører. Gå efter ”Eksklusivt” mærket, hvis du vil se, hvilke firmajulegaver du kun finder hos Gaveuniverset.

VI SAMARBEJDER MED
DANMARKS STØRSTE DESIGNERE

10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE GAVEUNIVERSET

Sammensæt din egen shop udfra flere end 300 gaver i 6 priskategorier
Ingen minimums- eller maksimumantal
Stort udvalg af gaver til både ham og hende
Mulighed for at tilføje lokalt gavevalg
Skriv personlig hilsen til gavemodtager
Vælg mellem levering til din virksomhed eller privat GLS pakkeshop
Ingen gebyrer eller ubekendte efterregninger
Gratis profiloprettelse, mulighed for genbestillinger og ordrehistorik
Social ansvarligt julepakkeri
Borg & Bigum er ISO certificeret indenfor standard 9001 & 14001
VI GARANTERER 100% VALGFRIHED – OG TILFREDSHED

ÅRETS JULEGAVEKORT OG VALGGAVESHOP

– giv en firmajulegave, der giver medarbejderen mulighed for at vælge selv. Du kender dine kolleger bedst, og vi giver dig derfor frit valg, når du skal sammensætte årets valggaveshop. Går virksomheden op i bæredygtighed, er der mange mænd i virksomheden eller vil du give en oplevelse? Så har du mulighed for lynhurtigt at selektere på de kriterier, du finder relevante for at bygge en unik skræddersyet valggaveshop og dermed give den bedste firmajulegave.

Når du giver dine kolleger en valggaveshop, lader du den enkelte vælge sin firmajulegave selv – blandt de valggaver, der specifikt er udvalgt til dem. Du vælger selv om der skal være 3 eller 45 gaver i din valggaveshop.

Har du en mindre virksomhed med få medarbejdere eller giver du eksempelvis studentermedhjælpere og vikarer firmajulegaver for et andet beløb end de fastansatte? Der er ikke noget minimumsantal, når du vælger at give en valggaveshop gennem Borg & Bigum – det er muligt at give helt ned til én enkelt valggave/julegavekort.

En firmajulegave viser at medarbejderen værdsættes af virksomheden. Og giver du en valggaveshop som julegave, får medarbejdere lige præcis den firmajulegave han eller hun har allermest lyst til – og det kan sende positive tanker tilbage til virksomheden i mange år fremover. Firmajulegaven bidrager ikke kun til modtagerens opfattelse af virksomheden, men også til omgivelsernes opfattelse af virksomheden.

Borg & Bigum sørger for, at du kan vælge de helt rigtige firmajulegaver til din valggaveshop ved at have et stort udvalg af varekategorier samt kendte mærkevarer at udvælge fra. Dertil supplerer vi det store udvalg med vores egne produkter, som vi udvikler i eksklusivt samarbejde med anerkendte designere og mærkevareproducenter, og som derfor kun fås eksklusivt hos Borg & Bigum.

Har du har spørgsmål til Gaveuniverset, eller har du brug for at blive guidet gennem konceptet eller gavevalget sidder vi altid klar til at hjælpe dig på enten telefon +45 2544 4406 eller info@gaveuniverset.dk.

TILMELD NYHEDSBREV Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en forlomme til fede konkurrencer, specielle tilbud og andre fordele.
Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.