Har du brug for hjælp? Vi sidder klar på telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk

KONTAKT OS

- Hvad kan vi hjælpe med?

Vores gaveteam sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til valggaveshop, valggaver, firmajulegavekort eller andet vedrørende Gaveuniverset.

Kontakt os på telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk

Vores åbningstider er:

Mandag - torsdag 8.00 - 16.00
Fredag 8.00 - 14.30

Skulle du have spørgsmål uden for normal åbningstid, henviser vi til vores FAQ, hvor vi har beskrevet og besvaret de ofte stillede spørgsmål inden for valggaveshops, valggaver og firmajulegavekort.

Du finder vores FAQ her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller udfordringer i forhold til firmajulegavekort, valggaver, valggaveshop, koncept eller andet angående Gaveuniverset er du velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller skriftligt – +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk.

Gaveuniverset er en valggaveshop/firmajulegavekort til dine kolleger. Det helt specielle og unikke ved denne valggaveshop er, at du som julegaveindkøber selv sammensætter valggaver til en unik valggaveshop i en priskategori, der er som skræddersyet til lige netop dine kolleger. Du kan vælge blandt mere en 300 firmajulegaver inden for gavekategorierne elektronik, interiør, køkken, oplevelser, dontationer, bæredygtighed, udeliv og meget meget mere. Du har derudover også mulighed for at tilføje en valggave fra en lokal leverandør, samarbejdspartner eller eget lagerbeholdning – det kan være en slagterkurv, vinkasse eller en nyhed fra jeres eget sortiment.

Du kender dine kolleger bedst, derfor har du en unik mulighed for at tilbyde en valggaveshop, der er sammensat ud fra de ansattes interesser og behov. Er der tale om en udpræget mandearbejdsplads, har virksomheden bæredygtighed i fokus eller ønsker du at give rejseartikler til den forestående firmatur? Du kan helt selv og lynhurtigt selektere valggaver ud fra diverse kriterier. Medarbejderen får frit valg blandt de gaver du har udvalgt og sammensat.

Der er ikke et minimumsantal på vores valggaveshops – det er derfor også muligt at være med for mindre virksomheder eller hvis du ønsker at differentiere mellem nogle medarbejdere (bl.a. vikarer, studiemedar- bejdere og fastansatte).

En valggaveshop kan indeholde lige så få eller lige så mange valggaver, som du ønsker. Har du har spørgsmål til gaveuniverset, eller har du brug for at blive guidet gennem konceptet eller gavevalget sidder vi altid klar til at hjælpe dig på enten telefon +45 7730 1100 eller info@gaveuniverset.dk.

TILMELD NYHEDSBREV Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en forlomme til fede konkurrencer, specielle tilbud og andre fordele.
Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.

Ved tilmelding accepterer du samtidig Borg & Bigums persondatapolitik
Du kan til enhver tid afmelde din tilmelding her