Gaveuniverset ― alle ønsker opfyldes

Gaveuniverset
alle ønsker opfyldes

En gave markerer en relation mellem giver og modtager. Det er derfor vores holdning, at en gave ikke blot skal være en gave for gavens skyld. Den skal gives med omtanke – hjernen og hjertet skal med. Det, en virksomhed vælger at give i gave, bidrager ikke alene til modtagerens holdning til virksomheden, men også til omgivelsernes opfattelse af det pågældende firma.

Giv dine medarbejdere valgfrihed med vores populære gavekort Gaveuniverset. Gaveuniverset er et gavekort i fire prisklasser, hvor medarbejderen selv nemt og hurtigt vælger sin julegave blandt 24 specielt udvalgte gaver. Der er noget for enhver smag – lige fra køkkenudstyr og interiør til oplevelser og donationer.

Når gaven er valgt, sørger vi for resten. Den enkelte virksomhed bestemmer selv om gaverne skal sendes samlet til firmaet eller direkte til medarbejdernes privatadresser via GLS-pakkeshop.

Så bliver det ikke nemmere at give årets julegave, der helt sikkert får smilet frem hos alle medarbejdere. Du kan se vores flotte udvalg af eksklusive gaver i de nævnte prisklasser HER.

300
kroner
400
kroner
560
kroner
640
kroner

Giv dine medarbejdere valgfrihed med vores populære gavekort Gaveuniverset. Gaveuniverset er et gavekort i fire prisklasser, hvor medarbejderen selv nemt og hurtigt vælger sin gave blandt 24 specielt udvalgte julegaver. Der er noget for enhver smag – lige fra køkkenudstyr og interiør til oplevelser og donationer.

Når gaven er valgt, sørger vi for resten. Den enkelte virksomhed bestemmer selv om gaverne skal sendes samlet til firmaet eller direkte til medarbejderenes privatadresser via GLS-pakkeshop.

Så bliver det ikke meget nemmere at give årets julegave, der helt sikkert får smilet frem hos alle medarbejdere.

Så nemt er det:

Du kan se de vores flotte udvalg af eksklusive gaver i de prisklasser her under gaveoversigten.

Vi giver en ekstra gave...

Ved bestilling af Gaveuniverset har du naturligvis mulighed for at tilkøbe fysiske gavekort, der kan deles ud til medarbejderne.

Vi har valgt at tænke genbrugelighed og lang levetid ind i konceptet og leverer derfor gavekortet i en lækker sort pung/visitkortholder i ægte læder, der kan bruges mange år ud i fremtiden. Dette gør vi som et alternativ til levering i en æske, der efterfølgende bare kasseres og belaster vores miljø – og selvfølgelig som en ekstra gave til medarbejderen.

Visitkort med tilhørende visitkortholder/pung i ægte læder kun 20,00 kr./pr. stk.

Borg & Bigum og bæredygtighed...

Klima er på alles læber i disse tider – og heldigvis for det, for vi skal gøre noget nu. Vi skal tænke helt anderledes og alternativt, hvis vi ønsker, at vores klode skal bestå til gavn for de næste generationer. Træer lever af CO2 – faktisk opsluger de så meget som en tredjedel af vores CO2-udledning, så det er bare om at få plantet en masse træer i en fart. Og vi er godt i gang…

Hvad gør vi for miljøet hos Borg & Bigum?
Hos Borg & Bigum ønsker vi at gøre alt, hvad vi kan for klimaet og miljøet – herunder at mindske CO2 i atmosfæren. Sidstnævnte gør vi i samarbejdet med den almennyttige organisation Plant et Træ, der siden 1988 har plantet 1,5 mio. træer i Danmark. Organisationen har HKH Kronprins Frederik som protektor.

Vi genbruger vores papkasser og emballage i dagligdagen. Genbrug af emballage giver rigtig god mening for os, da vi, udover at spare miljøet for en masse unødigt pap og transport fra/til, også sparer både tid og penge. Tiden bruger vi på bedre og hurtigere service og pengene til at optimere processerne.

Vores kataloger trykkes på miljøvenligt papir og opfylder alle betingelser for både EU blomsten, Svanemærket og FSC-mærkningen.

Vores lager og julepakkeri har i en årrække været socialøkonomisk. Vi har for år tilbage indgået et samarbejde med en af Danmarks største kommuner, der bistår os ved ansættelse af personer fra udsatte grupper. Projektet har bidraget til, at op til 90% af de ansatte på julepakkeriet efterfølgende er blevet inkluderet på arbejdsmarkedet.

Vi vægter samarbejde med leverandører, der tager aktivt stilling til klima, ressourcer og socialøkonomisk ansvar, højt. Vi har altid vores certifikater i orden, vi er ISO-certificerede og lover ikke noget, vi tror – vi lover kun det, vi ved. Og holder desuden hvad vi lover.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkte til vores supportteam. Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.

Gaveuniverset er en del af Borg & Bigum A/S.

Rørvang 10
2620 Albertslund

+45 77 43 20 00
info@gaveuniverset.dk

www.borgbigum.dk


Gaveuniverset er en del af Borg & Bigum A/S.

Rørvang 10
2620 Albertslund

+45 77 43 20 00
info@gaveuniverset.dk

www.borgbigum.dk